عناصر و ویتامین ها در خوراکی ها

عناصر و ویتامین ها در خوراکی ها

یکی از شگفتی های خدا در آفرینش قراردادن عناصر در خوراکی ها می باشد. عناصر در همه ی خوراکی ها وجود دارد، باور نمی کنید قرار گرفتن عناصر در بعضی از این خورا کی ها چه ویژگی های شگفتی دارد. ما نند زیبای، بهبود وضعیت قلب، بهبود عملکرد بدن یا بهبود سیستم های ایمنی و غیره.

کروم*درلبنیات وگوشت مرغ وگوسفند موجود می باشد ویک انتی اکسیدان است وباعث بهبود وضعیت بدن می شود.

طلا* در غلات وسبزیجات موجود می باشد ویک انتی اکسیدان است.

گالیم * در سبزیجات موجود است ویک انتی اکسیدان است.

روی*در گوشت ماهی ولبنیات موجود می باشد و مواد معدنی است . وباعث زیبای می شود.

منیزیم* درسبزیجات موجود می باشد ویک مواد معدنی است وبرای قلب بسیار مفید می باشد.

مس*در غلات و گوشت ماهی والبته در لبنیات موجود می باشد و برای قلب بسیار مفید است ومواد معدنی است.

آهن* درسبزیجات و غلات موجود می باشد و مواد معدنی است و برای قلب مفید می باشد.

کلسیم* در سبزیجات و لبنیات مو جود می باشد ومواد معدنی است وبرای بدن مفید می باشد.

منگنز* درسبزیجات وغلات وجود دارد و مواد معدنی است.

ویتامین *D از نور مستقیم خورشید تا مین می شود وبرای بدن بسیار مفید می با شد.

ویتامینA* این ویتامین که در گوشت ماهی و لبنیات *تخم مرغ و سبزیجات موجود است که باعث بهبود وضعیت بدن می شود.

ویتامینC* در سبزیجات ومیوه ها وجود دارد.

ویتامین E* در غلات وجود دارد که برای زیبایی و بهبود قلبو سیستم بدن می شود.

برگردان به پارسی:
امیر حسین غریبی

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*