شیمی هندوانه (پوستر)

شیمی هندوانه (پوستر)

رنگ صورتی هندوانه ی قرمز به دلیل حضور لیکوپن است. این ترکیب همچنین در گوجه فرنگی نیز وجود دارد، اما در هندوانه مقادیر بیشتری وجود دارد.

بوی هندوانه به دلیل چند ماده ی شیمیایی مختلف است که بوسیله ی اکسایش آنزیمی اسید های چرب زمانی که هندوانه بریده می شود تولید می شود. دیگر ترکیبات بو دار آلدهید های شش و نه کربنی هستند.

آلدهید (Z,Z) سه و شش- نونا دی انال بوی هندوانه ی تازه است. دیگر آلدهید (Z)-سه-هگزانال بوی سبزی تازه بریده شده ی بوته ی هندوانه را می دهد.

در سال ۲۰۱۱ کشاورزان در چین شرقی در اثر انفجار هندوانه ها متضرر شدند. دلیل این اتفاق عملیاتی بود که آن ها با فورکلرفنورون


که یک تنظیم کننده ی رشد گیاهان است انجام دادند. این ماده بر روی هورمون های گیاهی اثر می گذارد به ویژه هورمون هایی که با افزایش تقسیم سلولی، در رشد گیاهان نقش دارند.

به دلیل استفاده بیش از حد از این ماده در هوای مرطوب باعث انفجار هندوانه ها در ۴۶۵۲۹۰ متر مربع از مزارع شد.

لینک دانلود پوستر

smalldi

لینک سرچشمه

یک نظر

  1. خیییلی جالب بود.ممنون.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*