logotrcslogotrcslogotrcslogotrcs
  • کیمیکال
  • مقالات
    • نویسندگان
      • ابوالفضل امیراعظمی
      • افسانه حبیبی
      • الهام کامران پور
      • امیر حسین غریبی
      • ایمان انصاری
      • رضا زمانی
      • زهرا(ماه بانو) سادات
      • سلماز حیدریان
      • کیان کیانی
      • مائده کوهی
      • مریم علی اصغری
      • منصوره حامدی
      • محمد طاها نادری زاده
      • نگار آقاکابلی
      • نیلوفر یاوری
    • آزمایش های شیمی
    • شیمی عمومی
      • طیف نگاری
      • چگالی
    • شیمی معدنی
      • پرمنگنات
      • گوگرد
      • نیتروژن
    • شیمی آلی
      • شکر
    • شیمی تجزیه
      • اکسایش کاهش
      • غلظت ها
    • شیمی صنعتی
    • شیمی و سرگرمی
      • داستان های شیمی
      • حقایق شیمی
      • شیمی برای بچه ها
      • شیمی در خانه
    • پوستر
    • کنکور شیمی
    • رزومه های شیمی
    • نرم افزار
  • درباره
  • تماس با ما
  • فروشگاه
    • محصولات
    • درباره فروشگاه
    • قوانین و مقررات
  • حساب کاربری من
  • اپلیکیشن های شیمی
0

تومان0

✕

شیمی هندوانه (پوستر)

  • کیمیکال
  • پوستر
  • شیمی هندوانه (پوستر)
شیمی مواد آتش بازی(پوستر)
خرداد ۱۵, ۱۳۹۴
آموزش ساخت انواع شمع و صابون( معرفی سایت)
خرداد ۲۶, ۱۳۹۴
منتشر شده بوسیله کیان کیانی در خرداد ۲۱, ۱۳۹۴
دسته ها
  • پوستر
  • شیمی آلی
  • کیان کیانی
تگ ها
  • انفجار هندوانه
  • پوستر شیمی
  • پوسترهای شیمی
  • شیمی هندوانه

رنگ صورتی هندوانه ی قرمز به دلیل حضور لیکوپن است. این ترکیب همچنین در گوجه فرنگی نیز وجود دارد، اما در هندوانه مقادیر بیشتری وجود دارد.

بوی هندوانه به دلیل چند ماده ی شیمیایی مختلف است که بوسیله ی اکسایش آنزیمی اسید های چرب زمانی که هندوانه بریده می شود تولید می شود. دیگر ترکیبات بو دار آلدهید های شش و نه کربنی هستند.

آلدهید (Z,Z) سه و شش- نونا دی انال بوی هندوانه ی تازه است. دیگر آلدهید (Z)-سه-هگزانال بوی سبزی تازه بریده شده ی بوته ی هندوانه را می دهد.

در سال ۲۰۱۱ کشاورزان در چین شرقی در اثر انفجار هندوانه ها متضرر شدند. دلیل این اتفاق عملیاتی بود که آن ها با فورکلرفنورون


که یک تنظیم کننده ی رشد گیاهان است انجام دادند. این ماده بر روی هورمون های گیاهی اثر می گذارد به ویژه هورمون هایی که با افزایش تقسیم سلولی، در رشد گیاهان نقش دارند.

به دلیل استفاده بیش از حد از این ماده در هوای مرطوب باعث انفجار هندوانه ها در ۴۶۵۲۹۰ متر مربع از مزارع شد.

لینک دانلود پوستر

smalldi

لینک سرچشمه

در میان بگذار
0
کیان کیانی
کیان کیانی

پست های مرتبط

مرداد ۱۶, ۱۴۰۱

آزمایش های شیمی-تصویری ۲


بیشتر بخوانید
تیر ۳۱, ۱۴۰۱

آزمایش های شیمی-تصویری


بیشتر بخوانید
تیر ۲۳, ۱۴۰۱

ده تا از زیبا ترین کانی ها


بیشتر بخوانید

1 Comment

  1. zshimist گفت:
    تیر ۲۶, ۱۳۹۴ در ۸:۰۸ ب.ظ

    خیییلی جالب بود.ممنون.

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک های مفید

  • همکاری با کیمیکال
  • رزومه های شیمی

درباره ما

وب سایت شیمی کیمیکال با هدف غنی تر کردن اینترنت از دانش شیمی به زبان پارسی منتشر شده است. با توجه به این هدف ما از کپی کردن مطالب دیگر وب سایت های شیمی پرهیز کرده ایم و در کیمیکال فقط مطالب دست اول که حاصل تجربه پژوهش گران، اساتید و مترجمان شیمی می باشد منتشر شده است که این موضوع باعث موفقیت کیمیکال و رتبه ی بالای آن در گوگل شده است.

ماموریت ما

ما در وب سایت شیمی کیمیکال برای اساتید، پژوهش گران و دانشجویان شیمی بستری را فراهم کرده ایم تا این عزیزان بتوانند دانش و تجربه ی خود را در زمینه شیمی با دیگران در میان بگذارند. تا دانش آموزان، دانشجویان و صنعتگران بتوانند از طریق این وب سایت بر دانش خود بیفزایند. همچنین از طریق بخش رزومه های شیمی شرایطی را فراهم کرده ایم تا جویندگان کار و کارفرمایان از طریق جستجوی گوگل یکدیگر را پیدا کنند.

آخرین کامنت ها

  • م. ش در آموزش نرم افزار مستر نوا MestreNova (بخش دوم)
  • phd در آموزش نرم افزار مستر نوا MestreNova (بخش دوم)
  • شهرام در پرسش و پاسخ شیمی
  • ali در گول این دستگاه تست آب را نخورید
  • کیان کیانی در نکات کنکوری شیمی ۲۲(واکنش پرمنگنات با گوگرد دی اکسید)

نماد اعتماد

© 2022 Betheme by Muffin group | All Rights Reserved | Powered by WordPress
0

تومان0

✕

ورود

گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟

می خواهید یک حساب کاربری ایجاد کنید؟