• کیمیکال
  • مقالات
    • نویسندگان
      • ابوالفضل امیراعظمی
      • افسانه حبیبی
      • الهام کامران پور
      • امیر حسین غریبی
      • ایمان انصاری
      • رضا زمانی
      • زهرا(ماه بانو) سادات
      • سلماز حیدریان
      • کیان کیانی
      • مائده کوهی
      • مریم علی اصغری
      • منصوره حامدی
      • محمد طاها نادری زاده
      • نگار آقاکابلی
      • نیلوفر یاوری
    • آزمایش های شیمی
    • شیمی عمومی
      • طیف نگاری
      • چگالی
    • شیمی معدنی
      • پرمنگنات
      • گوگرد
      • نیتروژن
    • شیمی آلی
      • شکر
    • شیمی تجزیه
      • اکسایش کاهش
      • غلظت ها
    • شیمی صنعتی
    • شیمی و سرگرمی
      • داستان های شیمی
      • حقایق شیمی
      • شیمی برای بچه ها
      • شیمی در خانه
    • پوستر
    • کنکور شیمی
    • رزومه های شیمی
    • نرم افزار
  • درباره
  • تماس با ما
  • فروشگاه
    • محصولات
    • درباره فروشگاه
    • قوانین و مقررات
  • حساب کاربری من
  • اپلیکیشن های شیمی
  • کیمیکال
  • مقالات
    • نویسندگان
      • ابوالفضل امیراعظمی
      • افسانه حبیبی
      • الهام کامران پور
      • امیر حسین غریبی
      • ایمان انصاری
      • رضا زمانی
      • زهرا(ماه بانو) سادات
      • سلماز حیدریان
      • کیان کیانی
      • مائده کوهی
      • مریم علی اصغری
      • منصوره حامدی
      • محمد طاها نادری زاده
      • نگار آقاکابلی
      • نیلوفر یاوری
    • آزمایش های شیمی
    • شیمی عمومی
      • طیف نگاری
      • چگالی
    • شیمی معدنی
      • پرمنگنات
      • گوگرد
      • نیتروژن
    • شیمی آلی
      • شکر
    • شیمی تجزیه
      • اکسایش کاهش
      • غلظت ها
    • شیمی صنعتی
    • شیمی و سرگرمی
      • داستان های شیمی
      • حقایق شیمی
      • شیمی برای بچه ها
      • شیمی در خانه
    • پوستر
    • کنکور شیمی
    • رزومه های شیمی
    • نرم افزار
  • درباره
  • تماس با ما
  • فروشگاه
    • محصولات
    • درباره فروشگاه
    • قوانین و مقررات
  • حساب کاربری من
  • اپلیکیشن های شیمی

شیمی هندوانه (پوستر)

  • کیمیکال
  • پوستر
  • شیمی هندوانه (پوستر)
شیمی مواد آتش بازی(پوستر)
خرداد ۱۵, ۱۳۹۴
آموزش ساخت انواع شمع و صابون( معرفی سایت)
خرداد ۲۶, ۱۳۹۴
منتشر شده بوسیله کیان کیانی در خرداد ۲۱, ۱۳۹۴
دسته ها
  • پوستر
  • شیمی آلی
  • کیان کیانی
تگ ها
  • انفجار هندوانه
  • پوستر شیمی
  • پوسترهای شیمی
  • شیمی هندوانه

رنگ صورتی هندوانه ی قرمز به دلیل حضور لیکوپن است. این ترکیب همچنین در گوجه فرنگی نیز وجود دارد، اما در هندوانه مقادیر بیشتری وجود دارد.

بوی هندوانه به دلیل چند ماده ی شیمیایی مختلف است که بوسیله ی اکسایش آنزیمی اسید های چرب زمانی که هندوانه بریده می شود تولید می شود. دیگر ترکیبات بو دار آلدهید های شش و نه کربنی هستند.

آلدهید (Z,Z) سه و شش- نونا دی انال بوی هندوانه ی تازه است. دیگر آلدهید (Z)-سه-هگزانال بوی سبزی تازه بریده شده ی بوته ی هندوانه را می دهد.

در سال ۲۰۱۱ کشاورزان در چین شرقی در اثر انفجار هندوانه ها متضرر شدند. دلیل این اتفاق عملیاتی بود که آن ها با فورکلرفنورون


که یک تنظیم کننده ی رشد گیاهان است انجام دادند. این ماده بر روی هورمون های گیاهی اثر می گذارد به ویژه هورمون هایی که با افزایش تقسیم سلولی، در رشد گیاهان نقش دارند.

به دلیل استفاده بیش از حد از این ماده در هوای مرطوب باعث انفجار هندوانه ها در ۴۶۵۲۹۰ متر مربع از مزارع شد.

لینک دانلود پوستر

smalldi

لینک سرچشمه

در میان بگذار
0
کیان کیانی
کیان کیانی

پست های مرتبط

دی ۲۳, ۱۴۰۱

دوره اختر شیمی


بیشتر بخوانید
دی ۲۲, ۱۴۰۱

سومین سالگرد روز مول ایرانی


بیشتر بخوانید
دی ۱, ۱۴۰۱

رنگرزی و چاپ خمی


بیشتر بخوانید

1 Comment

  1. zshimist گفت:
    تیر ۲۶, ۱۳۹۴ در ۸:۰۸ ب.ظ

    خیییلی جالب بود.ممنون.

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ما در وب سایت شیمی کیمیکال برای اساتید، پژوهش گران و دانشجویان شیمی بستری را فراهم کرده ایم تا این عزیزان بتوانند دانش و تجربه ی خود را در زمینه شیمی با دیگران در میان بگذارند.

0

تومان0

✕

ورود

گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟

می خواهید یک حساب کاربری ایجاد کنید؟