کوجیک اسید( پاورپوینت شیمی)

کوجیک اسید( پاورپوینت شیمی)

تعریف کوجیک اسید:

که از چند نوع قارچ مشتق می شود
یکی از ترکیبات اصلی اکثر محصولات آرایشی مراقبت از پوست می باشد. از کرم های روشن کننده و محو کننده های لک تا انواع مرطوب کننده ها لوسیون های بدن و کرم های ضد آفتاب.

وظیفه کوجیک اسید:

وظیفه اصلی آن بنا به گفته محققان ژاپنی که حدود ۲۴ سال پیش برای اولین بار آن را عرضه کردند روشن نمودن پوست و درمان تغییر رنگ یا هایپرپیگمنتاسیون می باشد، در مناطقی که تجمع ملانین ها زیاد شده وسبب تغییر رنگ می شود. جدا از خواص روشن کنندگی آن که در ابتدا مورد تایید اکثر پزشکان پوست و محققان قرار گرفت، این ماده دارای عوارض جانبی خاصی می باشد که برای پوست های حساس به مراتب شدیدتر می باشد. شاخص ترین عارضه جانبی استفاده از محصولات حاوی کوجیک اسید، سوزش پوست می باشد هرچند میزان استفاده از این ماده در محصولات آرایشی و بهداشتی جزئی می باشد. حتی اگر کوجیک اسید در بسیاری از افراد باعث سوزش پوست نشود. به گفته دانشمندان ژاپنی خطر بیماری درماتیت تماسی با استفاده از این محصولات تشدید می شود. اگر در زمان استفاده برجستگی، جوش قرمز رنگ، درد و خشکی در ناحیه مورد استفاده مشاهده نمودید استفاده از آن را سریعا متوقف کنید.

بررسی اثرکوژیک اسیدبرروی پوست
وجدیدترین کاربردنانوکوژیک اسید

پژوهش گر: پریشان ابوئی دانشجوئی ارشد شیمی معدنی

دانلود پاورپوینت از لینک زیر:

smalldi

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*