منابع غذایی Q10
این کوآنزیم می تواند از غذاها یا مکمل ها به دست آید، اما در بدن نیز تولید می شود
منابع غنی آن عبارتند از: ماهی های چرب، مرغ، گوشت قرمز ، دل و جگر و قلوه
سایر منابع آن شامل: غلات سبوس دار ، سویا، بادام زمینی ، آجیل، روغن کانولا و روغن سویا ، جوانه گندم ، تخم مرغ و سبزی جات به ویژه اسفناج و بروکلی است.
مقادیر مورد نیاز
میزان توصیه شده این کوآنزیم به شرح ذیل است:
برای افراد سالم: حدود 30 تا 60 میلی گرم در روزبرای افراد مبتلا به نارسایی قلب و فشار خون بالا: حدود 50 تا 150 میلی گرم در روز
پژوهش گر: لیلا ابوئی دانشجوی کارشناس ارشد شیمی معدنی
دانلود پاورپوینت از لینک زیر: