• کیمیکال
  • مقالات
    • نویسندگان
      • ابوالفضل امیراعظمی
      • افسانه حبیبی
      • الهام کامران پور
      • امیر حسین غریبی
      • ایمان انصاری
      • رضا زمانی
      • زهرا(ماه بانو) سادات
      • سلماز حیدریان
      • کیان کیانی
      • مائده کوهی
      • مریم علی اصغری
      • منصوره حامدی
      • محمد طاها نادری زاده
      • نگار آقاکابلی
      • نیلوفر یاوری
    • آزمایش های شیمی
    • شیمی عمومی
      • طیف نگاری
      • چگالی
    • شیمی معدنی
      • پرمنگنات
      • گوگرد
      • نیتروژن
    • شیمی آلی
      • شکر
    • شیمی تجزیه
      • اکسایش کاهش
      • غلظت ها
    • شیمی صنعتی
    • شیمی و سرگرمی
      • داستان های شیمی
      • حقایق شیمی
      • شیمی برای بچه ها
      • شیمی در خانه
    • پوستر
    • کنکور شیمی
    • رزومه های شیمی
    • نرم افزار
  • درباره
  • تماس با ما
  • فروشگاه
    • محصولات
    • درباره فروشگاه
    • قوانین و مقررات
  • حساب کاربری من
  • اپلیکیشن های شیمی
  • کیمیکال
  • مقالات
    • نویسندگان
      • ابوالفضل امیراعظمی
      • افسانه حبیبی
      • الهام کامران پور
      • امیر حسین غریبی
      • ایمان انصاری
      • رضا زمانی
      • زهرا(ماه بانو) سادات
      • سلماز حیدریان
      • کیان کیانی
      • مائده کوهی
      • مریم علی اصغری
      • منصوره حامدی
      • محمد طاها نادری زاده
      • نگار آقاکابلی
      • نیلوفر یاوری
    • آزمایش های شیمی
    • شیمی عمومی
      • طیف نگاری
      • چگالی
    • شیمی معدنی
      • پرمنگنات
      • گوگرد
      • نیتروژن
    • شیمی آلی
      • شکر
    • شیمی تجزیه
      • اکسایش کاهش
      • غلظت ها
    • شیمی صنعتی
    • شیمی و سرگرمی
      • داستان های شیمی
      • حقایق شیمی
      • شیمی برای بچه ها
      • شیمی در خانه
    • پوستر
    • کنکور شیمی
    • رزومه های شیمی
    • نرم افزار
  • درباره
  • تماس با ما
  • فروشگاه
    • محصولات
    • درباره فروشگاه
    • قوانین و مقررات
  • حساب کاربری من
  • اپلیکیشن های شیمی

داستان شیرین قند(بخش پنجم)

  • کیمیکال
  • ایمان انصاری
  • داستان شیرین قند(بخش پنجم)
نرم افزار ChemDraw (بخش دوم)
خرداد ۱۸, ۱۳۹۸
داستان شیرین قند (بخش ششم)
مرداد ۵, ۱۳۹۸
منتشر شده بوسیله ایمان انصاری در تیر ۲۸, ۱۳۹۸
دسته ها
  • ایمان انصاری
  • شکر
  • شیمی صنعتی
  • مقالات
  • نویسندگان
تگ ها
  • DO
  • EC
  • ECBT
  • EDTA
  • Invert
  • TDS
  • آفینه
  • آلفانفتول
  • آنتالپی
  • آنتروپی
  • آهک
  • اُپتیمم
  • اُسمز
  • ایمان انصاری
  • بافرآمونیاک
  • بلانکیت
  • پلاریمتر
  • تالامتر PPM
  • ترمودینامیک
  • تیتراسیون
  • خاکستر
  • خاکه
  • خلاء
  • داستان شیرین قند
  • دناتوره
  • روش تهیه قند
  • ساکارز
  • ساکارومات
  • ساکارومتر
  • سختی
  • سواستات
  • فشار بخاراشباع
  • فورفورال
  • کارخانه قند
  • کمپلکسومتری
  • کوره بخار
  • کوسیان
  • گاز ایده آل
  • مراحل تهیه قند
  • منحنی فشار بخار
  • منعقد کننده
  • مولتی استیج
  • مولر
  • نرمالیته
  • نقطه حباب
  • نقطه شبنم
  • نیشکر

در بخش چهارم با مراحل انجام تمامی آزمایشاتی که بر روی محصولات هر بخش کارخانه صورت می گرفت به طور دقیق آشنا شدید و در این بخش به سوالات تخصصی درباره انتخاب نوع مواد برای انجام هر آزمایش و دلیل انتخاب مقدار گرم هر نوع مواد می پردازیم . لازم به ذکر است که در بخش بعدی به توضیح دقیق دستگاه ها و مسائل مهندسی می پردازیم .
تمام این بخش شامل سوالات تخصصی و کاربردی درباره ی آزمایشات است که به منظور درک بیشتر و راندمان بالاتر به صورت سوال و جواب آماده شده است .
۱- گاز ایده آل چیست؟ گاز ایده آل گازی است که از قانون PV=nRT تبعیت می کند که در آن P فشار، V حجم، n تعداد مول، T دما، و R ثابت جهانی گازها برابر 0.0821

به بیان دیگر می توان گفت گاز ایده آل گازی است که برهم کنش مولکول های آن به صفر می رسد یا می توان گفت که ذرات آن دارای کم ترین برهم کنش ( تاثیر پذیری ) است و حجم آن ها صفر می باشد و آن هم به این دلیل است که فاصله ی بین مولکول های گاز زیاد است یعنی آن قدر فاصله آن ها زیاد است که کمترین برخورد را با هم دارند و گاز های ایده آل از قانون زیر تبعیت می کنند

دما بر حسب کلوین ثابت گازها (0.0821) تعداد مول بر حسب مول حجم بر حسب لیتر فشار بر حسب اتمسفر

برای اندازه گیری و به دست آوردن واحد های ثابت گازها به روش های زیر می توان پیش رفت :
>>> ** **
یعنی دما و حجم و فشار P – V – T (ثابت گازها ) به سه عامل بستگی دارد : R لازم به ذکر است که مقدار
توان (1-) قرار داده شده است و دلیل آن این است که زمانی که می خواهیمMol و k در واحد های اندازه گیری ثابت گازها بر روی
به صورت علمی مقیاس را مشخص کنیم چون آن هایی که درون صورت بودند اینک در مخرج قرار می گیرند پس یک توان (1-) به آن ها تعلق می گیرد .

2- چرا گاز ایده آل را حساب می کنیم ؟ چون برای بررسی گازها باید یه مبنایی داشته باشیم و آن مبنا عبارت است از مبنایی که تعداد متغیر های کمتری داشته باشد .

3- در فشار ثابت ، با افزایش حجم ، دما چه تغییری می کند ؟ دما کاهش می یابد
4- انحلال پذیری گازها با افزایش دما چه تغییری می کند ؟ انحلال پذیری کاهش می یابد . به همین دلیل است که وقتی آب را می جوشانیم می توانیم مطمئن شویم که هیچ گازی درون آن وجود ندارد چون با جوشاندن همه ی گازها از درون آن خارج می شود .
5- در عمل تیتراسیون بر حسب مول یا بر حسب وزن مولکولی آزمایش را انجام می دهیم ؟ چرا ؟ در عمل تیتراسیون ما از نرمالیته استفاده می کنیم ودر بیشتر مواقع از نرمالیته استفاده می شود و در بعضی اوقات از مولاریته استفاده می شود ولی در حالت پیروی می کنیم و دلیل آن هم این است که مواد مختلف با اکی ولان معمول از نرمالیته استفاده می شود و از رابطه N1V1=N2V2 برابر ، حجم های مساوی هم دیگر را خنثی می کنند .

برای مطالعه ادامه بر روی همین لینک کلیک و فایل پی دی اف را دانلود کنید

مطالب دیگر در باره قند

پژوهشگر و نویسنده: ایمان انصاری

در میان بگذار
1
ایمان انصاری
ایمان انصاری

پست های مرتبط

دی ۲۳, ۱۴۰۱

دوره اختر شیمی


بیشتر بخوانید
دی ۲۲, ۱۴۰۱

سومین سالگرد روز مول ایرانی


بیشتر بخوانید
دی ۱, ۱۴۰۱

رنگرزی و چاپ خمی


بیشتر بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ما در وب سایت شیمی کیمیکال برای اساتید، پژوهش گران و دانشجویان شیمی بستری را فراهم کرده ایم تا این عزیزان بتوانند دانش و تجربه ی خود را در زمینه شیمی با دیگران در میان بگذارند.

0

تومان0

✕

ورود

گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟

می خواهید یک حساب کاربری ایجاد کنید؟