• کیمیکال
  • مقالات
    • نویسندگان
      • ابوالفضل امیراعظمی
      • افسانه حبیبی
      • الهام کامران پور
      • امیر حسین غریبی
      • ایمان انصاری
      • رضا زمانی
      • زهرا(ماه بانو) سادات
      • سلماز حیدریان
      • کیان کیانی
      • مائده کوهی
      • مریم علی اصغری
      • منصوره حامدی
      • محمد طاها نادری زاده
      • نگار آقاکابلی
      • نیلوفر یاوری
    • آزمایش های شیمی
    • شیمی عمومی
      • طیف نگاری
      • چگالی
    • شیمی معدنی
      • پرمنگنات
      • گوگرد
      • نیتروژن
    • شیمی آلی
      • شکر
    • شیمی تجزیه
      • اکسایش کاهش
      • غلظت ها
    • شیمی صنعتی
    • شیمی و سرگرمی
      • داستان های شیمی
      • حقایق شیمی
      • شیمی برای بچه ها
      • شیمی در خانه
    • پوستر
    • کنکور شیمی
    • رزومه های شیمی
    • نرم افزار
  • درباره
  • تماس با ما
  • فروشگاه
    • محصولات
    • درباره فروشگاه
    • قوانین و مقررات
  • حساب کاربری من
  • اپلیکیشن های شیمی
  • کیمیکال
  • مقالات
    • نویسندگان
      • ابوالفضل امیراعظمی
      • افسانه حبیبی
      • الهام کامران پور
      • امیر حسین غریبی
      • ایمان انصاری
      • رضا زمانی
      • زهرا(ماه بانو) سادات
      • سلماز حیدریان
      • کیان کیانی
      • مائده کوهی
      • مریم علی اصغری
      • منصوره حامدی
      • محمد طاها نادری زاده
      • نگار آقاکابلی
      • نیلوفر یاوری
    • آزمایش های شیمی
    • شیمی عمومی
      • طیف نگاری
      • چگالی
    • شیمی معدنی
      • پرمنگنات
      • گوگرد
      • نیتروژن
    • شیمی آلی
      • شکر
    • شیمی تجزیه
      • اکسایش کاهش
      • غلظت ها
    • شیمی صنعتی
    • شیمی و سرگرمی
      • داستان های شیمی
      • حقایق شیمی
      • شیمی برای بچه ها
      • شیمی در خانه
    • پوستر
    • کنکور شیمی
    • رزومه های شیمی
    • نرم افزار
  • درباره
  • تماس با ما
  • فروشگاه
    • محصولات
    • درباره فروشگاه
    • قوانین و مقررات
  • حساب کاربری من
  • اپلیکیشن های شیمی

منابع آب و روش های تصفیه آن

  • کیمیکال
  • سلماز حیدریان
  • منابع آب و روش های تصفیه آن
تولید شکر از چغندر قند(با جزئیات)
مهر ۱۶, ۱۳۹۵
پلاسما با جریان مستقیم(DCP) یا جت پلاسما
آبان ۱۱, ۱۳۹۵
منتشر شده بوسیله سلماز حیدریان در آبان ۱, ۱۳۹۵
دسته ها
  • سلماز حیدریان
  • شیمی عمومی
  • مقالات
تگ ها
  • تصفیه آب
  • روش های تصفیه آب
  • سلماز حیدریان
  • سولماز حیدریان
  • کیان دروید
  • مارکت کیان دروید
  • منابع آب
  • منابع آب و روش های تصفیه آن
  • منابع آب و و روش های تصفیه آن

چکیده
دسترسی به آب سالم جهت آشامیدن و مصارف بهداشتی همواره در طی ادوار مختلف از جمله اهداف مشترک همه ی انسانﻫﺎی این کرهی خاکی است. هدف از این نوشته ی پیش رو شناسایی منابع آب و دسته بندی آنﻫﺎ از نظر ظرفیت و توان ﺗﺄمین آب مورد نیاز جوامع و همچنین نحوه ی تصفیه آبﻫﺎی آلوده و قابل شرب نمودن این آبﻫﺎست. بدوﻥشک یکی از پراهمیتﺗﺮین مسائل جوامع مختلف سلامتی انسانﻫﺎست که این مهم درگرو نحوهی استفاده ی درست از طبیعت است. آب موجود در طبیعت در معرض انواع آلودگیﻫﺎی طبیعی و آلودگیﻫﺎی ناشی از دخالت انسان و آلایندﻩهایست که همه روزه سلامت آن را تهدید ﻣیکند. با پیشرفت علوم مختلف و دانشﺑﺸﺮ در همه ی زمینهﻫﺎ ازجمله تصفیه آب امروزه روشﻫﺎی مختلفی درجهت ازبینﺑﺮدن آلودگی آبﻫﺎی مختلف و تصفیه ی آنﻫﺎ بوجود آمده است، که مهمﺗﺮین این روشﻫﺎ در این نوشته گنجانده شده است. دراینجا منابع مختلف آب در کرهی زمین معرفی و راﻩکارهایی برای ازبین بردن آلودگیﻫﺎی این منابع آورده ﻣیشود.
سرفصل ها شامل:
فصل اول شامل:
مقدمه ی کلی
مهمﺗﺭین منابع آب دنیا
آلایندﻩهای آب آشامیدنی
روشﻫﺎی تصفیه ی.
فصل دوم شامل:
آشغاﻝگیری
انعقاد و لختهﺳﺎزی
ﺗﻪنشینی
هوادهی
فیلتراسیون
الکترودیالیز
تعویض یون
اسمزمعکوس
فلوئورزنی و فلوئورزدایی
جذب
کرﺑﻦفعال
اولترافیلتراسیون
گندزدایی
فصل سوم شامل:
نتیجه‌گیری
ضمیمه
منابع
(این مقاله شامل ۷۰ صفحه میباشد.)

پژوهشگر: سلماز حیدریان

این مقاله از طریق نصب اپلیکیشن اندرویدی به صورت دو فرمت word و pdf قابل خرید می باشد.

تصاویر اپلیکیشن در مارکت کیان دروید

برای دانلود مستقیم فایل نصب اپلیکیشن از مارکت کیان دروید بر روی آیکون زیر کلیک کنید.

قیمت ۵۰۰۰۰ تومان
smalldi

لینک عکس:
https://www.britannica.com/topic/water-purification

در میان بگذار
0
سلماز حیدریان
سلماز حیدریان

پست های مرتبط

دی ۲۳, ۱۴۰۱

دوره اختر شیمی


بیشتر بخوانید
دی ۲۲, ۱۴۰۱

سومین سالگرد روز مول ایرانی


بیشتر بخوانید
دی ۱, ۱۴۰۱

رنگرزی و چاپ خمی


بیشتر بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ما در وب سایت شیمی کیمیکال برای اساتید، پژوهش گران و دانشجویان شیمی بستری را فراهم کرده ایم تا این عزیزان بتوانند دانش و تجربه ی خود را در زمینه شیمی با دیگران در میان بگذارند.

0

تومان0

✕

ورود

گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟

می خواهید یک حساب کاربری ایجاد کنید؟