سل های خورشیدی(پاورپوینت)
دی ۱۸, ۱۳۹۵حقایق شیمی ۲
بهمن ۳, ۱۳۹۵وقتی آب شروع به یخ زدن می کند، از آنجایی که آب خالص زود تر از نا خالص یخ می زند جداره ها و سطح آب یون های محلول در آب را به سمت مرکز دفع می کند و یخ می زند و این فرایند به همین ترتیب ادامه می باید تا این که یون های محلول در آب در مرکز انباشته می شود و به دلیل غلظت بالایی که در مرکز پیدا می کند مقداری از یون ها همان جا به صورت نمک (گچ) رسوب می کند به همین دلیل مرکز یخ کدر می شود اگر یخ آب شود این نمک های رسوب کرده را در ته ظرف می توانید ببینید. در یک آزمایش قبل از یخ زدن آب سختی آب اندازه گیری شد و پس از یخ زدن جدار شیشه ای و شفاف یخ ذوب و دوباره سختی آن اندازه گیری شد و نتیجه کاهش ۷۰ درصدی سختی آب بود، می گویند در تبت رسم است آب را می گذارند یخ بزند و سپس ذوب شود و قبل از این که کامل ذوب شود به اندازه ی یک تخم مرغ از یخ را بیرون می اندازند و بقیه ی آب را مصرف می کنند و این راز سلامتی و طول عمر مردم تبت است!! همچنین در یک آزمایش دیگر در یک مرغ داری به جوجه ها آب حاصل از ذوب یخ را دادند و این جوجه ها سریع تر رشد کردند و وزن بیشتری پیدا کردند.
1 Comment
سلام
خیلی خوب بود …
ممنون از آقای کیان کیانی