• کیمیکال
  • مقالات
    • نویسندگان
      • ابوالفضل امیراعظمی
      • افسانه حبیبی
      • الهام کامران پور
      • امیر حسین غریبی
      • ایمان انصاری
      • رضا زمانی
      • زهرا(ماه بانو) سادات
      • سلماز حیدریان
      • کیان کیانی
      • مائده کوهی
      • مریم علی اصغری
      • منصوره حامدی
      • محمد طاها نادری زاده
      • نگار آقاکابلی
      • نیلوفر یاوری
    • آزمایش های شیمی
    • شیمی عمومی
      • طیف نگاری
      • چگالی
    • شیمی معدنی
      • پرمنگنات
      • گوگرد
      • نیتروژن
    • شیمی آلی
      • شکر
    • شیمی تجزیه
      • اکسایش کاهش
      • غلظت ها
    • شیمی صنعتی
    • شیمی و سرگرمی
      • داستان های شیمی
      • حقایق شیمی
      • شیمی برای بچه ها
      • شیمی در خانه
    • پوستر
    • کنکور شیمی
    • رزومه های شیمی
    • نرم افزار
  • درباره
  • تماس با ما
  • فروشگاه
    • محصولات
    • درباره فروشگاه
    • قوانین و مقررات
  • حساب کاربری من
  • اپلیکیشن های شیمی
  • کیمیکال
  • مقالات
    • نویسندگان
      • ابوالفضل امیراعظمی
      • افسانه حبیبی
      • الهام کامران پور
      • امیر حسین غریبی
      • ایمان انصاری
      • رضا زمانی
      • زهرا(ماه بانو) سادات
      • سلماز حیدریان
      • کیان کیانی
      • مائده کوهی
      • مریم علی اصغری
      • منصوره حامدی
      • محمد طاها نادری زاده
      • نگار آقاکابلی
      • نیلوفر یاوری
    • آزمایش های شیمی
    • شیمی عمومی
      • طیف نگاری
      • چگالی
    • شیمی معدنی
      • پرمنگنات
      • گوگرد
      • نیتروژن
    • شیمی آلی
      • شکر
    • شیمی تجزیه
      • اکسایش کاهش
      • غلظت ها
    • شیمی صنعتی
    • شیمی و سرگرمی
      • داستان های شیمی
      • حقایق شیمی
      • شیمی برای بچه ها
      • شیمی در خانه
    • پوستر
    • کنکور شیمی
    • رزومه های شیمی
    • نرم افزار
  • درباره
  • تماس با ما
  • فروشگاه
    • محصولات
    • درباره فروشگاه
    • قوانین و مقررات
  • حساب کاربری من
  • اپلیکیشن های شیمی

چرا نباید نوشابه مشکی بنوشیم؟

  • کیمیکال
  • شیمی در خانه
  • چرا نباید نوشابه مشکی بنوشیم؟
کلاس طیف نگاری مرکز نجوم ادیب
مهر ۱۷, ۱۴۰۱
طیف سنجی-خواندن رنگین کمان
آبان ۲۳, ۱۴۰۱
منتشر شده بوسیله کیان کیانی در آبان ۱۵, ۱۴۰۱
دسته ها
  • شیمی در خانه
  • غلظت ها
  • کیان کیانی
  • مقالات
  • نویسندگان
تگ ها
  • استیک اسید
  • فسفریک اسید
  • نوشابه مشکی
چرا نباید نوشابه مشکی بنوشیم؟
اگر بر روی برچسب نوشابه های مشکی نگاه کنیم یکی از مواد تشکیل دهنده آن فسفریک اسید است.
برای این که به قدرت اسید فسفریک پی ببریم آن را با سرکه( استیک اسید) مقایسه می کنیم.
سرکه محلول ۵٪ استیک اسید است.
در جدول زیر K ثابت تعادل فسفریک اسید و استیک اسید نشان داده شده است.
اگر چه با مقایسه ثابت دو اسید معلوم است که فسفریک اسید قوی تر است اما با محاسبه نسبت دقیق آن را حساب می کنیم.
اکنون غلظت یون هیدروژن را در هر دو اسید محاسبه می کنیم و سپس نسبت قدرت اسیدی فسفریک اسید را با استیک اسید مقایسه می کنیم.
غلظت دو اسید را یکسان و یک مولار در نظر می گیریم.
محاسبه غلظت یون هیدروژن در فسفریک اسید یک مولار
محاسبه غلظت یون هیدروژن در استیک اسید یک مولار
مقایسه قدرت فسفریک اسید در برابر استیک اسید
در میان بگذار
1
کیان کیانی
کیان کیانی

پست های مرتبط

دی ۲۳, ۱۴۰۱

دوره اختر شیمی


بیشتر بخوانید
دی ۲۲, ۱۴۰۱

سومین سالگرد روز مول ایرانی


بیشتر بخوانید
دی ۱, ۱۴۰۱

رنگرزی و چاپ خمی


بیشتر بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ما در وب سایت شیمی کیمیکال برای اساتید، پژوهش گران و دانشجویان شیمی بستری را فراهم کرده ایم تا این عزیزان بتوانند دانش و تجربه ی خود را در زمینه شیمی با دیگران در میان بگذارند.

0

تومان0

✕

ورود

گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟

می خواهید یک حساب کاربری ایجاد کنید؟