• کیمیکال
  • مقالات
    • نویسندگان
      • ابوالفضل امیراعظمی
      • افسانه حبیبی
      • الهام کامران پور
      • امیر حسین غریبی
      • ایمان انصاری
      • رضا زمانی
      • زهرا(ماه بانو) سادات
      • سلماز حیدریان
      • کیان کیانی
      • مائده کوهی
      • مریم علی اصغری
      • منصوره حامدی
      • محمد طاها نادری زاده
      • نگار آقاکابلی
      • نیلوفر یاوری
    • آزمایش های شیمی
    • شیمی عمومی
      • طیف نگاری
      • چگالی
    • شیمی معدنی
      • پرمنگنات
      • گوگرد
      • نیتروژن
    • شیمی آلی
      • شکر
    • شیمی تجزیه
      • اکسایش کاهش
      • غلظت ها
    • شیمی صنعتی
    • شیمی و سرگرمی
      • داستان های شیمی
      • حقایق شیمی
      • شیمی برای بچه ها
      • شیمی در خانه
    • پوستر
    • کنکور شیمی
    • رزومه های شیمی
    • نرم افزار
  • درباره
  • تماس با ما
  • فروشگاه
    • محصولات
    • درباره فروشگاه
    • قوانین و مقررات
  • حساب کاربری من
  • اپلیکیشن های شیمی
  • کیمیکال
  • مقالات
    • نویسندگان
      • ابوالفضل امیراعظمی
      • افسانه حبیبی
      • الهام کامران پور
      • امیر حسین غریبی
      • ایمان انصاری
      • رضا زمانی
      • زهرا(ماه بانو) سادات
      • سلماز حیدریان
      • کیان کیانی
      • مائده کوهی
      • مریم علی اصغری
      • منصوره حامدی
      • محمد طاها نادری زاده
      • نگار آقاکابلی
      • نیلوفر یاوری
    • آزمایش های شیمی
    • شیمی عمومی
      • طیف نگاری
      • چگالی
    • شیمی معدنی
      • پرمنگنات
      • گوگرد
      • نیتروژن
    • شیمی آلی
      • شکر
    • شیمی تجزیه
      • اکسایش کاهش
      • غلظت ها
    • شیمی صنعتی
    • شیمی و سرگرمی
      • داستان های شیمی
      • حقایق شیمی
      • شیمی برای بچه ها
      • شیمی در خانه
    • پوستر
    • کنکور شیمی
    • رزومه های شیمی
    • نرم افزار
  • درباره
  • تماس با ما
  • فروشگاه
    • محصولات
    • درباره فروشگاه
    • قوانین و مقررات
  • حساب کاربری من
  • اپلیکیشن های شیمی

آزمایش های شیمی-تصویری ۲

  • کیمیکال
  • آزمایش های شیمی
  • آزمایش های شیمی-تصویری ۲
آزمایش های شیمی-تصویری
تیر ۳۱, ۱۴۰۱
کلاس طیف نگاری مرکز نجوم ادیب
مهر ۱۷, ۱۴۰۱
منتشر شده بوسیله کیان کیانی در مرداد ۱۶, ۱۴۰۱
دسته ها
  • آزمایش های شیمی
  • آزمایش های شیمی-تصویری
  • کیان کیانی
  • مقالات
  • نویسندگان
تگ ها
  • آب شیشه
  • آزمایش با ترکیبات سدیم و پتاسیم
  • آزمایش های آلومینیم
  • آزمایش های سیلیسیم
  • آلومینیم هیدرو اکسید
  • از کوپریک به کوپرو
  • اسیدها بازها را خنثی می کند
  • انحلال آلومینیم
  • بازها اسیدها را خنثی می کنند
  • بازها با چربی ها واکنش می دهند
  • بازها مزه گس دارند
  • تبلور نمک
  • تست شعله برای سدیم و پتاسیم
  • تصفیه آب با زاج سپید
  • تهیه پتاسیم کربنات
  • تورنسل
  • جا به جایی مس با آهن
  • جنگل سیلیکون خودتان را بسازید
  • رشد بلور نمک آلومینیم
  • زاج سپید و جوش شیرین
  • سوختن آلومینیم
  • سولفات مضاعف آلومینیم و پتاسیم
  • سیلیسیک اسید بسازید
  • سیلیسیم دی اکسید بسازید
  • سیلیکات ها را بسازید
  • شناساگرهای آزمایشگاهی
  • فویل آلومینیم
  • کاغذ پی اچ
  • کیان کیانی
  • لیتموس
  • مزه ترش اسیدها
  • نقش مس سولفات در شیمی تجزیه
  • نمک اسیدی از نمک نرمال
  • نمک نرمال از نمک اسیدی
  • نیترات به نیتریت
  • واکنش اسید ها با شناساگرها
  • واکنش اسیدها با فلزات
  • واکنش های مس

بخش ۲

برای مشاهده ی همه ی بخش های آزمایش های شیمی تصویری اینجا را کلیک کنید.

۹- آزمایش های سیلیسیم

۱- سیلیسیک اسید بسازید

سیلیسیک اسید بسازید

۲- سیلیسیم دی اکسید بسازید

سیلیسیم دی اکسید بسازید

۳- سیلیسیک اسید یک اسید ضعیف

سیلیسیک اسید یک اسید ضعیف

۴- آب شیشه بسازید

آب شیشه بسازید

۵- سیلیکات ها را بسازید

سیلیکات ها را بسازید

۶- جنگل سیلیکون خودتان را بسازید

جنگل سیلیکون خودتان را بسازید

 

۱۰- واکنش های مس

۱- ترکیبات مس

ترکیبات مس

 

۲- از کوپریک به کوپرو

از کوپریک به کوپرو

 

۳- نقش مس سولفات در شیمی تجزیه

نقش مس سولفات در شیمی تجزیه

 

۴- جا به جایی مس با آهن

جا به جایی مس با آهن

۱۱- آزمایش های آلومینیم

۱- سوختن آلومینیم

سوختن آلومینیم

۲- انحلال آلومینیم

انحلال آلومینیم

۳- رشد بلور نمک آلومینیم

رشد بلور نمک آلومینیم

۴- آلومینیم هیدرو اکسید بسازید

آلومینیم هیدرو اکسید بسازید

۵- تصفیه آب با زاج سپید

تصفیه آب با زاج سپید

۶- زاج سپید و جوش شیرین

زاج سپید و جوش شیرین

 

آزمایش با اسید ها
ویژگی های عمومی اسید ها
۱- همه ترش مزه هستند.
۲- رنگ برخی از گیاهان رنگی را تغییر می دهند.
۳- همه ی اسید ها هیدروژن(H) دارند که در تماس با بعضی از فلزها، فلز جانشین هیدروژن اسید شده و گاز هیدروژن آزاد می شود.
۴- اسید ها باز ها را خنثی می کنند.

 

مزه ترش اسیدها، واکنش اسید ها با شناساگرها

 

واکنش اسیدها با فلزات، اسیدها بازها را خنثی می کند

 

شناساگر اسید و باز بسازید

آزمایش با بازها
ویژگی های عمومی بازها
۱- همه مزه ی گس دارند.
۲- رنگ برخی از گیاهان رنگی را تغییر می دهند.
۳- همه ی بازها عامل هیدرواکسید با بار منفی دارند و هنگامی که خنثی می شوند پروتون می گیرند.
۴- اسید ها باز ها را خنثی می کنند.

بازها مزه گس دارند, بازها اسیدها را خنثی می کنند

 

بازها با چربی ها واکنش می دهند, بازها اسیدها را خنثی می کنند

 

شناساگرهای آزمایشگاهی, لیتموس, تورنسل, کاغذ پی اچ

 

آزمایش با ترکیبات سدیم و پتاسیم

تبلور نمک

نمک اسیدی از نمک نرمال

نمک نرمال از نمک اسیدی

تهیه پتاسیم کربنات

نیترات به نیتریت

تست شعله برای سدیم و پتاسیم

تست شعله نمک های سدیم و پتاسیم

 

 

برای مشاهده ی همه ی بخش های آزمایش های شیمی تصویری اینجا را کلیک کنید.

سرچشمه:

کتاب:

the golden book of Chemistry  experiments

سایت:

https://chemequations.com

 

در میان بگذار
1
کیان کیانی
کیان کیانی

پست های مرتبط

دی ۲۳, ۱۴۰۱

دوره اختر شیمی


بیشتر بخوانید
دی ۲۲, ۱۴۰۱

سومین سالگرد روز مول ایرانی


بیشتر بخوانید
دی ۱, ۱۴۰۱

رنگرزی و چاپ خمی


بیشتر بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ما در وب سایت شیمی کیمیکال برای اساتید، پژوهش گران و دانشجویان شیمی بستری را فراهم کرده ایم تا این عزیزان بتوانند دانش و تجربه ی خود را در زمینه شیمی با دیگران در میان بگذارند.

0

تومان0

✕

ورود

گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟

می خواهید یک حساب کاربری ایجاد کنید؟