• کیمیکال
  • مقالات
    • نویسندگان
      • ابوالفضل امیراعظمی
      • افسانه حبیبی
      • الهام کامران پور
      • امیر حسین غریبی
      • ایمان انصاری
      • رضا زمانی
      • زهرا(ماه بانو) سادات
      • سلماز حیدریان
      • کیان کیانی
      • مائده کوهی
      • مریم علی اصغری
      • منصوره حامدی
      • محمد طاها نادری زاده
      • نگار آقاکابلی
      • نیلوفر یاوری
    • آزمایش های شیمی
    • شیمی عمومی
      • طیف نگاری
      • چگالی
    • شیمی معدنی
      • پرمنگنات
      • گوگرد
      • نیتروژن
    • شیمی آلی
      • شکر
    • شیمی تجزیه
      • اکسایش کاهش
      • غلظت ها
    • شیمی صنعتی
    • شیمی و سرگرمی
      • داستان های شیمی
      • حقایق شیمی
      • شیمی برای بچه ها
      • شیمی در خانه
    • پوستر
    • کنکور شیمی
    • رزومه های شیمی
    • نرم افزار
  • درباره
  • تماس با ما
  • فروشگاه
    • محصولات
    • درباره فروشگاه
    • قوانین و مقررات
  • حساب کاربری من
  • اپلیکیشن های شیمی
  • کیمیکال
  • مقالات
    • نویسندگان
      • ابوالفضل امیراعظمی
      • افسانه حبیبی
      • الهام کامران پور
      • امیر حسین غریبی
      • ایمان انصاری
      • رضا زمانی
      • زهرا(ماه بانو) سادات
      • سلماز حیدریان
      • کیان کیانی
      • مائده کوهی
      • مریم علی اصغری
      • منصوره حامدی
      • محمد طاها نادری زاده
      • نگار آقاکابلی
      • نیلوفر یاوری
    • آزمایش های شیمی
    • شیمی عمومی
      • طیف نگاری
      • چگالی
    • شیمی معدنی
      • پرمنگنات
      • گوگرد
      • نیتروژن
    • شیمی آلی
      • شکر
    • شیمی تجزیه
      • اکسایش کاهش
      • غلظت ها
    • شیمی صنعتی
    • شیمی و سرگرمی
      • داستان های شیمی
      • حقایق شیمی
      • شیمی برای بچه ها
      • شیمی در خانه
    • پوستر
    • کنکور شیمی
    • رزومه های شیمی
    • نرم افزار
  • درباره
  • تماس با ما
  • فروشگاه
    • محصولات
    • درباره فروشگاه
    • قوانین و مقررات
  • حساب کاربری من
  • اپلیکیشن های شیمی

چرا مرکز یخ کدر است؟

  • کیمیکال
  • شیمی عمومی
  • چرا مرکز یخ کدر است؟
سل های خورشیدی(پاورپوینت)
دی ۱۸, ۱۳۹۵
حقایق شیمی ۲
بهمن ۳, ۱۳۹۵
منتشر شده بوسیله کیان کیانی در دی ۲۴, ۱۳۹۵
دسته ها
  • شیمی عمومی
  • شیمی و سرگرمی
  • کیان کیانی
تگ ها
  • چرا مرکز یخ کدر است
  • چرا مرکز یخ کدر است؟
  • حقایق شیمی
  • سرگرمی های شیمی
  • شیمی و سرگرمی
  • کیان دروید
  • کیان کیانی

وقتی آب شروع به یخ زدن می کند، از آنجایی که آب خالص زود تر از نا خالص یخ می زند جداره ها و سطح آب یون های محلول در آب را به سمت مرکز دفع می کند و یخ می زند و این فرایند به همین ترتیب ادامه می باید تا این که یون های محلول در آب در مرکز انباشته می شود و به دلیل غلظت بالایی که در مرکز پیدا می کند مقداری از یون ها همان جا به صورت نمک (گچ) رسوب می کند به همین دلیل مرکز یخ کدر می شود اگر یخ آب شود این نمک های رسوب کرده را در ته ظرف می توانید ببینید. در یک آزمایش قبل از یخ زدن آب سختی آب اندازه گیری شد و پس از یخ زدن جدار شیشه ای و شفاف یخ ذوب و دوباره سختی آن اندازه گیری شد و نتیجه کاهش ۷۰ درصدی سختی آب بود، می گویند در تبت رسم است آب را می گذارند یخ بزند و سپس ذوب شود و قبل از این که کامل ذوب شود به اندازه ی یک تخم مرغ از یخ را بیرون می اندازند و بقیه ی آب را مصرف می کنند و این راز سلامتی و طول عمر مردم تبت است!! همچنین در یک آزمایش دیگر در یک مرغ داری به جوجه ها آب حاصل از ذوب یخ را دادند و این جوجه ها سریع تر رشد کردند و وزن بیشتری پیدا کردند.

در میان بگذار
2
کیان کیانی
کیان کیانی

پست های مرتبط

شهریور ۳۰, ۱۴۰۲

تفاوت میان مواد رنگزای دیسپرس، حلال و خمی


بیشتر بخوانید
شهریور ۲۷, ۱۴۰۲

طبقه بندی رنگینه ها


بیشتر بخوانید
شهریور ۲۳, ۱۴۰۲

شبیه ساز های نور و طیف نگاری


بیشتر بخوانید

1 Comment

  1. سید محمد جواد موسوی گفت:
    دی ۲۵, ۱۳۹۵ در ۱:۰۳ ب.ظ

    سلام
    خیلی خوب بود …
    ممنون از آقای کیان کیانی

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ما در وب سایت شیمی کیمیکال برای اساتید، پژوهش گران و دانشجویان شیمی بستری را فراهم کرده ایم تا این عزیزان بتوانند دانش و تجربه ی خود را در زمینه شیمی با دیگران در میان بگذارند.

0

تومان0

✕

ورود

گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟

می خواهید یک حساب کاربری ایجاد کنید؟